Normingenjörens parlör för vetgiriga

Saffranspannkaka och normingenjörens parlör är höjdare på årets Almedalsvecka

Add Gender har ingen PR-byrå, det enda vi har är våra egna påhittigheter och helt overkligt mycket energi, envishet och viljestyrka. Vi glömde förstås att säga till här på internet att vi har med oss en superfin liten ”parlör” till Almedalsveckan. Så nu säger vi det!

Normingenjörens parlör förklarar fem ord som är på nästan allas läppar just nu: Genus, intersektionalitet, norm, normingenjör och normmedvetenhet.

Parlören är utformad som ett vykort så du kan med enkelhet addera ett frimärke, en adress och lite uppmanande, uppfordrande eller uppläxande (vad helst som verkar motiverande för målgruppen) text. Här kommer några förslag.

”Hej chefen, här är jag i Almedalen och du ska bara veta att det är väldigt trendigt just nu med dom här orden, så det vore bra om du förstod dem. Annars kanske du inte kan ha kvar ditt jobb framöver? Hälsar någon av oss på kontoret, säger inte vem. Du får gissa…”

”Hej mormor, tack för allt hårt arbete för jämställdhet, så här långt har vi kommit, det är fantastiskt! Hälsningar från Visby!”

”Hej här kommer relevant omvärldsbevakning från Almedalsveckan. Hälsar en okänd välgörare.”

”Hej, det här var så himla bra! Precis det vi har pratat om att vi behöver kunna till höstens uppdrag. Hälsningar från Visby.”

Parlören hittar du hos någon av våra normingenjörer på plats i Visby. Tagga oss så möts vi upp!

#normingenjör #addgender @addgender